Totally Worth It

Min tröja säger mer om mitt liv än vad jag själv kan beskriva i en mening. 

Ny Design.

Hej! Som du kanske precis märkte har jag bytt design! jag har kännt det ganska länge nu att, gud vad tråkigt och mörkt det är! Jag längtar verkligen till våren, så tänkte hur kan man fira våren på något bättre sätt än att byta design..? Nej, det går inte! Så nu är det ljust, fint och fräsht här omkring! Tog bara 30 min med! Wiihoo! Vad tycker ni? Bättre? Hoppas allt är bra med er! Mig är allt toppen med! Kram!

Fånga Dagen.

Carpe Diem. Att fånga dagen. Något att sträva efter? Ja, för mig iallafall. 
 
Jag tycker att alla dagar är lika viktiga. När jag blir äldre och ser tillbaka på mitt liv vill jag kunna minnas de där stunderna i vardagen, som man så ofta inte tänker på, men som fastnar i skallen ändå. Jag vill minnas de där speciella stunderna, då man är löjligt lycklig och glad. Men jag vill också minnas alla de där andra dagarna med ett leende på läpparna, eftersom jag gick varenda dag och njöt av gåvan av en ny dag. Att jag tog tag i varje dag och gjorde något som jag kunde vara glad över, som gjorde att jag kunde somna med ett leende på läpparna. Det där med att fånga dagen är viktigt tror jag. Man kan inte gå runt alla dagar och vänta på att något bra ska hända, utan man får själv se till att det händer. Om jag vill ha en oförglömmerlig romans, eller ett stort fett betyg. Ja, då får jag faktiskt göra något för att få det. Man kan inte gå runt och tro att saker händer av sig självt. Man inte bara kan bestämma vad som ska hända, utan man SKA bestämma det själv. Om man vill ändra på något i sitt liv, ja då får man ändra på något i sina handlingar, annars fortsätter allt på samma sätt. Jag tror att varje dag är till för att man ska utvecklas, man ska varje dag göra något som får en att gå i rätt riktning i livet.
 
Fånga dagen.
Carpe diem.
Size the day.

Stjärnor kan inte tas ned från skyn.

Idag, har varit en bra dag. Jag har tränat, simmat, umgåts med vänner, ätit massor med god mat. Jag har sovit tupplur på eftermiddagen. Jag har pillat lite på skolarbete. Jag har mått riktigt bra. Vi har inte varit i skolan idag förstås. Annars hade vi aldrig hunnit med allt det där vi hann med idag. Vi har utvecklingssamtalsdagar idag och imorgon, så är lediga ifrån skolan. Jag har dock några arbeten ifrån skolan som ska bli klara, och ganska mycket annat att pyssla med. Många saker läggs i väntarutan, men det är okej. Allting är okej, så länge man gör det med måtta. Måtta, dumt ord. Hur kan man göra något med måtta..? Inte för mycket eller för lite. Men på något sätts lyckas det alltid bli just det, för mycket eller för lite. Det blev för lite plugg idag. Men det är okej. Det är det alltid. Imorgon däremot, då får jag sätta igång på riktigt, så jag kan njuta av helgen sedan. Ska bli skönt att få sovmorgon imorgon i vilket fall som helst. Sova ut, något jag gör alldelles för sällan. 

Livets Gåva


12-02-24

- Bild ifrån ett år sedan - Lina Landergren som modell - 

Friday Outfit


Tränings Inspiritation

Jag tror jag har berättat det, emn i måndags började jag mitt nya liv. Jag har nu alltså börjat träna mera, förrutom drillen, och börjat äta nyttigare! Mina matvanor är definitivt inte perfekta på långa vägar! Men man måste börja någonstans! För att tagga mig själv till att träna hade jag tänkt göra några egna inspiritationsbilder! Tog några förrut idag, kommer göra de "typiska", som peppar med. Men det hann jag inte med idag! Haha!! Jag har tränat varje dag denna veckan, känner mig as pepp på denna terminen och våren som kommer! Kämpa hårt i plugget, träna skiten ur mig och hänga med mina vänner och familj!  Sedan får resten komma i andra hand. Jag tänker tänka på vad som är bäst för mig själv och köra så det ryker! Mitt största bekymmer i livet just nu, är min hemkunskapsuppgift jag och några kompisar gör i skolan... Känner mig ganska orolig för den! Så lyssnar man på alla andra som verkar ha allt uträknat! Hur ska detta gå...? Men imorgon kommer jag inte behöva tänka på det mer, eftersom den ska bli klar då! Kram Kram! 

När jag blundar.

När jag blundar släpper jag in världen. Det är då jag tar in allt. Det är då allt pusslas ihop. Intryck. Jag känner. Att låta allt annat påverka oss, det finns det ingen anledning till. Det ända som är viktigt i slutet på dagen är vad jag har upplevt, vad jag kännt, och hur jag mått. Det är vad jag gjort som räknas. Men varför bryr vi oss då om vad alla andra tycker och tänker? När det inte spelar någon roll? Det är våran osäkerhet. När är det dags att släppa taget? Släppa taget och inse att allt är som det ska. Allt är som det ska vara, här och nu. Jag är. När? Nu. Det är nu du ska släppa taget om allt. Alla bekymmer, all oro. Allt som kan trycka ned dig. För i slutet av dagen är det hur du känner som är viktigt. Vad har du uppnått, vad har du kännt, hur ofta har du skrattat, hur ofta har du låtit dig själv vara lycklig? För det är det lycka handlar om. Man behöver bara låta sig vara det. Det finns inget som gör att man blir lycklig. Nej. Så det är du, ja du, som bestämmer hur lycklig du vill vara, hur mycket du vill skratta. Nu släpper jag. Allt är som det är, allt är som det ska. Det är nu jag släpper taget. Jag menar inte att man ska släppa taget om sina mål och drömmar, för det är dem som för oss vidare i livet. Utan jag ber er släppa taget om sorgen, om frustrationen, om alla negativa tankar. För du duger. Ingen tycker något annat. Låt dig vara lycklig. Lycka kan inte mätas i saker, skönhet, prestationer eller vänner. Lycka finns inom dig. Det är du som måste släppa fram den.

Låta Själen Bestämma.

Alltid när jag har bloggat har jag bloggat efter kvantitet. Bara brytt mig om att lägga upp si och så många inlägg om dagen. Men ska jag vara ärlig är det inte ett dugg kul! Jag har tröttnat på det. Jag trot jag mår bra utav att blogga på mitt sätt. Alla tycker det är så kul att det kommer upp inlägg hela tiden osv. Men det är inte tillräckligt för mig. Jag vill blogg med hjärtat, om saker jag brinner för!! Där kameran är en stor del, men inte allt. Därför kommer jag från och med nu, blogga med själen. Kanske inte ofta alls, kanske en gång om dagen. Jag vet inte. Men alla mina inlägg ska från och med nu vara sånna som jag skulle tycka om att läsa. Inlägg jag kan vara stolt över. 

Träningsblogg

Hej! Jag och en kompis har äntligen tänkt räta upp våra liv och bli hälsosamma!! Vi ska äta nyttigt, träna regelbundet, sova mycket och vara positiva, glada människor som folk gillar att umgås med! Därför, har vi startat en blogg, där vi lägger upp bild på allt vi äter! Och på slutet av veckan kommer en sammanfattning om vad vi gjort bra/dåligt och även hur mycket vi tränat! Jag tycker definitivt ni borde kolla in den lite då och då!
http://healthyeating.blogg.se


DIY - Pimpa din anteckningsbok

 

Borta bra, Hemma bäst.


Starling Hotell

Nu sitter jag på hotellrummet, har precis varit nere i baren och ätit en underbart god cheeseburgare! Mumma, nu taggar vi Melodifestivalen! Vi hade tänkt försöka streama detta! Har inte så väldans mycket mer att berätta, men jag önskar er alla en super mysig lördagskväll! Kram!

Jag tror inte det här funkar längre.


Hålla Fast

Hejsan! Jag, precis som de allra flesta andra, vill tex leva mitt liv hälsosammare än vad jag gör just nu! I mitt fall är det mest för att jag vill utvecklas som människa och ha något att sträva efter, utan mål, kommer man ingenstans i livet!  I mitt fall är mina mål att:
 
Prestera bra i skolan.
Vara en positiv människa.
Leva hälsosamt.
Ge uttryck för min kreativitet.
Bli en effektivare person.
 
Jag behöver egentligen inte sätta upp dessa som mål, utan det är ändå dessa punkter som jag återkommer till om och om igen. Men det kan vara bra att faktiskt skriva ned dem. Eftersom då finns det på papper och när man inte vet vad som är upp och ned i världen, har man alltid någon röd tråd at följa. Men hur gör man då för att hålla fast vid sina mål...? Punkten att leva hälsosamt är den punkten som jag aldrig lyckats hålla längre än två veckor(..?!?!). Två veckor är inget alls! Men jag vill verkligen lyckas någon gång. Jag tror däremot att det viktigaste är att aldrig sluta försöka. Jag har hört att det tar 21 dagar att få in en rutin. Så efter 21 dagar, borde det vara lättare att följa, tycker man väl..?
 
Min bror som tagit bilden.

Omsluten


No,No,No

Egentligen är mobilbilder ett stort nej för mig... Jag tycker inte om dem överhuvudtaget, de drar ned hela bloggens stil. Men eftersom jag absolut inte kan ta med min kamera ut i backen, och ändå vill visa bilder ifrån backarna, så får jag använda mig av mobilen! Vad tycker ni om mina iPhonebilder?


Grattis

idag är det din dag! Hoppas du utnuttjat den bra! Puss Älskar dig bästa vän!

Idag lyser solen


Nu ska det bli ordning

Hejsan! Idag har jag åkt skidor, men även haft väldigt mycket tid över till att göra, ingenting! Finns dock näst intill ingenting att göra.. Så jag satte mig och gjorde en egendesignad bakgrund till mobilen. Hittade inspiritation på nätet till den! Sedan har jag även gjort en "att göra lista"! Eftersom jag är en fanatisk list-människa! Haha, vill ha listor till allt, packlistor, att göra listor, scheman, statistik! Älskar det! Man måste ju få ordning i huvudet! Kraam!

Finns Inte mycket att Berätta


Mysigt.

Efter en dag med skidåkning i backen, massor med god mat, så är jag väldigt trött. Nu hade jag tänkt läsa lite, sedan får John Blund komma. Godnatt.

White Forest

Imorses fick jag sova ut första gången på flera veckor! Riktigt härligt, jag vaknade upp till detta underbara vinterland!

Stekstenen

Tradition. Stekstenen. 

Resande


Östgötadrillen


Skräpmat - Läker alla Sår

Nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån tävlingen! Vi har hunnit stanna på McDonalds och dränkt våra sorger,, Ja vi fick inte det ultimatra resultatet..I Solo gick det dessvärre inge bra... Inget Sm-kval ännu, men får helt enkelt kämpa lite hårdare nu! Men en tredjeplats i Team lyckades vi skrapa till oss! Även kvalat till SM i team. Är trots det dåliga resultatet, nöjd med dagen. Vi har ju haft roligt och jag lyckades med min trestav och första trixet i teamet! 

Team Peaze

Lite bilder ifrån ikväll, på mitt vackra team! Bilden på oss alla tillsammans har min mamma tatt! Imorgon gäller det! Nu kör vi så det ryker! Kram!

Linköping

Hejsan! Just nu sitter jag på hotellrummet i Linköping! Jag och mamma har gått på stan, och fyndat lite! Vi har även badat jag och teamet! Nu ska vi strax ned till restaurangen och äta! Nu taggar vi tävling imorgon! Puss!

Semla för Bror

Idag har min bror namnsdag, detta firas med en liten semla! 

 

Våga leva.


Mysigt Pysigt

Gissa vad jag fick idag? Ett par ultra mysiga sockar! Gosigt! Hihi, Min morbrors fru har virkat dem till mig! De är så fina, älskar dem! Nu beger jag mig super trött efter en lång dag mot sängen, imorgon väntar prov och genrep! 

sjättefebruaritvåtusentretton

Började denna dagen med Nationella Prov i svenska, det gick riktigt bra känns det som! Sedan har dagen flytit på som vanligt! Funderar på att sätta mig och organisera mina bilder ifrån 2011... Måste göras förr eller senare antar jag... 

Don't forget about me


Filmvisning!

Idag blev jag och Lina klara med våran film. Vi får tyvärr inte lägga upp den på nätet, men om ni inte sett den, kom och knacka på mig i skolna, så löser vi det! Men vi hade ifilmvisning på skolan idag! Oj! Vad kul att så många kom!! Vi var kring 80 pers!!!! Gosh! TACK FÖR ATT NI KOM!

Souls awake

Idag, hade vi E-val igen! Foto/film va det som gällde! Filmade lite, satt som mentalt stöd för Lina när hon klippte ihop filmen, som nästan är klar nu! Vi ska båda klippa lite hemma, sedan imorgon blir den klar! Imorgon taggar vi filmvisning för skolan, haha. har en känsla av att det kommer bli grymt! Vi är iallafall nöjda med resultatet hittills! Idag, har jag även hunnit med att fota mina vackra vänner! Det har snöat hela dagen, vad är det här...? Jag vill ju ha vår och kärlek! 
 
Julia Backman & Stina Nordgren

Födelsedagsfirande

Idag har jag varit hemma hos Matilda och firat henne! Riktigt härligt gäng det där!! Mysigt värre var det! Visst är vi riktigt snygga? Nu blir det plugg,plugg,plugg!
 
Från vänster: Linnea,Sanna,Sabina,Rebecca(Jag),Matilda och Lisa.

Matilda - Du är allt

Idag, den 3:e Februari, fyller en underbar människa 17år. HERREGUD!!! Det är bara ett år kvar tills du blir myndig det är ju inte klokt kvinna?! Haha, NU känner jag mig pluttig... Matilda är den finaste man kan önska sig. Hon finns alltid där för en, när man behöver henne. Hon har en underbar livssyn och glädje, alltid positiv och glad! Jag kan vara stolt att kalla dig, min bästa vän! Hoppas allt du ger, ges tillbaka till dig! För det är du värd. 

Melodifestivalen 2013

Idag drog melodifestivalen igång igen. jag satt som vanligt bänkad framför tv:n. Men till skillnad ifrån andra år, lade jag undan mina statistikstabeller, och satte mig förväntansfullt framför tv:n med telefonen i högsta hugget. Twitter. 
 
Tidigare år har jag alltid gjort tabeller, där jag fyllde i hur många poäng de olika nummrerna fick för olika "grenar". Desto fler grenar jag kom på, desto bättre. Men de obligatoriska var: Klädsel, frisyr, låt, artist, dans, övrigt framträdande och extra poäng. Jag hade alltid extra poäng, eftersom jag oftast ville ge mer poäng till mina favoriter. Sedan poängsatte jag nummrerna i de olika grenarna mellan 1 och 10. Oftast lade jag även till en ruta till pappa, en till mamma och en till min bror, så dem också fick tycka till. Den som fick mest poäng totalt under kvällen röstade jag på. Lätt som en plätt? Nej, det var så körigt att hinna sätta ut poäng på alla kanske 15 grenarna! Hann knappt lyssna på låtarna! Haha, men det har varit som en tradition för mig. Lär antagligen göra samma sak iår igen, eftersom det hör till.
 
Men ikväll satte jag mig som sagt med mobilen och twitterpartyt hade börjat! Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det var så skoj att sitta och twittra framför melodifestivalen. Satt och skrattade i soffan åt vad folk kan komma på att skriva! 
 
Årets melodifestival startade riktigt bra enligt mig! Lagom mycket bra musik, blandat med låtarna man bara skrattar åt! Men stjärnan ikväll enligt mig var ingen av artisterna, utan det var helt klart Gina Dirawi! 

Nya Fynd

Bye bye gamla trasiga skor. Ned i soptunnan med er! Nu har jag nya! Hihi, äntligen, ska bli skönt att gå runt i hela skor igen! Men demma skorna slår inte mina favvosar jag köpte i höstas, som jag tyvärr inte kan ha när det snöar... Japp, köpte lite annat smått och gott, men skorna var storfyndet! Ville bara berätta att ja, jag har också blivit förtrollad av denna underbara Zara Larsson. Helt underbar röst! Hon spelas här hemma i högtalarna på högsta volym!

Instagram @endless_ocean

Hejsan igen! Tänkte bara tipsa om att jag har instagram, för er som missat detta! @endless_ocean är mitt öppna konto, där jag lägger upp mina fotobilder! Kolla in det vettja!!

Oh Happy Day

Här är de sista bilderna jag blev nöjd med ifrån igår! Nu är det Fredag igen, yeeey!

RSS 2.0