Gott nytt år

Gott nytt år önskar flickorna här:

Kreativ dag.


Tiden är nu.

Denna veckan har jag testat något jag aldrig gjort förrut, jag har.... Målat på canvastavlor med acryl! Yeey! Första tavlan blev jätte ful, så den ska slängas, men försökte idag igen, och det gick riktigt bra enligt mig! :)
 

Hejdå.

Imorgon måste jag säga hejdå till min lilla 4S... Jag har sålt honom till pappa. Kommer sakna den lilla krabaten! Men jag behåller skalen eftersom pappa inte ville ha dem! Hihi!

Sista Julklappen

Idag, gav jag bort den sista julklappen! Ett skal till Matilda! 

Filter

Hejsan! Jag har tänkt på det här med t.ex instagram filter... Vore det inte fräckt att ha egna sånna att lägga på sina bilder, istället för att "sno dem ifrån instagram/redigeringprogram? Jag vet hur man kan gör det på GIMP, där jag redigerar mina bilder. Men man måste ju även få till en snygg effekt, här har jag försökt att göra en, på en bild på Matilda! Nu måste jag gå till sängs, för ska nämligen träffa den fina tjejen imorgon! Kram.

Klipp Klipp.

Idag tog jag tag i saker. Jag har velat klippa mig i cirka 2 månader. Var egentligen inte helt nöjd förra gången jag klippte mig, tyckte det blev lite för långt! Så idag, bad jag mamma beställa en tid till mig, och några timmar senare  satt jag i bilen på väg in till stan för att klippa mig. Mamma släppte av mig och det var dags! Woop woop, är alltid sjukt nervös innan jag ska klippa mig. Tänk om det inte blir bra...? Så jag sitter i stolen och hon ska klippa mig, det var en ny frisör som jag inte träffat förrut. Det går bra, hon förstår exakt hur långt jag vill ha och hur det ska se ut. Efter kanske en kvart, börjar det kickla i näsan på mig... Och nej gud tänker jag. Lite smidigt tar jag ut handen ur min cape (Ni vet dem man får på frisörsalongerna?), och får det att sluta klia. Men jag är helt sjukt känslig, eller ja min kropp är det. Mina ögon blir helt enkelt tårfyllda hela tiden!! Det räcker att jag dricker något kolsyrat eller att det blåser, är kallt ute eller liknande. Och självklart blir mina ögon sprängd fyllda.. Men som tur va tror jag inte att hon märkte något, puh... Haha, men det var en upplevelse iallafall! Hon var väldigt duktig och jag blev super nöjd, precis som jag ville ha det!! Imorgon (tror jag) var det exakt ett år sedan jag klippte mig... Haha, vilket minne man har ibland! Så antar att det var min "årliga nyårsklippning". har dock klippt mig där emellan, men ändå! Minns vad jag hade på mig och vad jag gjorde resten av dagen med! Jag hade på mig en vit skjorta och efter att jag klippt mig köpte jag skor, och efter det mötte jag upp min kompis och sedan gick vi på bio! Mitt minne är det då inte fel på! Idag har jag dock inte gjort så mycket mer, kollat lite på glee bara, haft en lugn dag helt enkelt! 

Podcast

En sak jag verkligen uppskattar nu för tiden, det är podcasts. De är underhållande och på dem jag lyssnar på (har dock inte hittat speciellt många olika än.) Så lär jag mig saker. Dock väldigt många onödiga saker. Man kan gå omkring och lyssna lite på dem här och tycka det är roligt, få se olika synvinklar på saker, höra någon upplysa saker som du aldrig tänkt på förrut. Underhållande till tusen.
Nu ska jag försöka få mig en blund sömn. 

Sometimes we Fail

Hejsan! Idag har jag umgåtts med mina fina vänner Karin,Lina och Stina! De kom hem till mig imorses! Vi kom ganska fort på att vi ville göra en film! Vi kom på en handling och gav oss ut för att filma, men efter kanske en halvtimme kom vi fram till att, nä detta kommer inte bli något bra, så vi struntade i filmen, gick in igen och drack lite te! Efter det var vi allihopa helt slut och väldigt sega. Men man behöver ha såna dagar med! Jag ska försöka få lite energi, så jag kan greja lite i mitt rum som jag älskar att göra. Men just nu kan jag faktiskt inte fundera på så mycket sånt, eftersom det luktar så oerhört gott ifrån köket, och jag bara längtar till att vi ska äta! 
 
En sak jag tycker är väldigt svårt är att hitta musik som jag tycker om. Visst, jag tycker om allt det här som spelas på radion, ni vet David Guetta och Fun och alla dem (Mainstream)! Men det är faktiskt inte sånt jag vill lyssna på... Jag vill ha min egna stil, och lyssna på sånt jag tycker är bra, inte sånt som alla andra lyssnar på. Det här började egentligen i våras, då jag började lyssna på svensk hip hop/rap. Efter det var det vanligt svenskt halv-mainstream, pop. Ni vet, Oskar Linnros och liknande! Under hela den här tiden har jag även lyssnat på mainstream, men endast för att jag inte vet vad jag ska lyssna på annars. Nu är jag inne i någon annan stil som jag inte vet vad jag ska kalla det, och vet inte hur jag ska beskriva det heller. Men när jag hör det så vet jag exakt att det är rätt. Så nu att hitta den här musiken som är "rätt" för mig.. Det är så svårt, jag vet inte vad genrén heter, så har inget att söka på. Använder mig av t.ex Last FM, och även spotifys egna radio app. Jag tycker det funkar bra, men jag får lyssna igenom så mycket dålig musik, innan jag hittar just den där låten, som jag tycker om! Gaah! Har ni någon bra musik som ni vill tipsa om? Eller kanske någon sait som kan hjälpa mig?

Göteborg Plus.

Eftersom det ända jag har gjort sedan senaste gången jag bloggade är att städat mitt rum och kollat på television, så har jag inte något speciellt att fota! Tänkte därför visa lite fler bilder jag tog under dagen! Det roliga med dagen var att jag tog i princip inga bilder, men har ändå massor att lägga upp, eftersom ca varannan bild jag tog idag är "publicerbar". Oftast brukar det ta ett tag innan jag får till den där bilden med det där "lilla extra". Men idag flöt det på extremt bra! Är nöjd med bilderna jag lagt upp idag! Imorgon ska jag träffa lite kompisar och förhoppningsvis, så har jag fina bilder även på dem att lägga upp imorgon. 
 
När jag "städar" mitt rum, så är det jag egentligen gör att organisera min garderob(Oj, har du så mycket kläder...? Svar, nej, jag har en såkallad "prylgarderob" med, som jag organiserar i) och inreder mitt rum. Jag älskar att vara kreativ och hitta på nya inreedningsprojekt, som jag har gjort en tavla med bilder ifrån konfirmationen, jag har grejat lite med nattduksbordet(som jag lade upp igår), hängt upp tavlor, möblerat om och så vidare! Allt det här kallar jag "städa". Vilkett inte ens är i närheten av vad jag gör. Men idag när jag "städade/organiserade/inredde" mitt rum, så blev jag ganska störd på alla julsakerna som är överallt. Det är super mysigt uner julen och allt det där. Men i min hjärna är julen slut, och julpyntet passar verkligen inte in. Jag har dock bestämt mig för att behålla pyntet ett tag till, men det lär antagligen försvinna innan nyår, annars precis efter.
 
Vad tycker ni förresten om mina nya långa inlägg? Är detta roligt att läsa, eller tycker ni bara att det är jobbigt? Borde jag korta ned mig/prata om andra saker? Vore roligt att veta vad ni tycker. Men en sak ska jag lova er, fotograferingen kommer alltid vara prio nummer ett.

Göteborg

Idag har jag och Julia hängt med min pappa in till göteborg. Han sprang och gjorde sina ärenden, medans vi gick runt och shoppade! Jag lägger förmodligen upp ett par bilder på vad jag köpt senare! Vi hade i vilkett fall som helst jätte mysigt! Vi hann med alla affärer vi ville gå till, även fast det var knökfullt med folk! Man kunde knappt se vart man satte fötterna! Vi tog även en lång promenad på jakt efter ett café som inte var för litet, inte för mycket folk, med något mer fika än mackor. Vi ville inte heller ha ett ställe där bara en massa vuxna satt. Tillslut hittade vi det perfekta stället, nästan precis där vi började leta. Det var lagom stort, inte så jätte mycket folk, det var mestadels folk i våran ålder där. De hade även jätte gott fika. Hela bilfärden hem satt vi och lyssnade på podcast och nu sitter vi här hemma hos mig och njuter av lovet. Kan det bli bättre?

Nattduksbordet Pimpat

vet ni vad jag tog mig tid att göra idag? Pimpa upp mitt nattduksbord lite! Detta är exakt sånt jag älskar att göra! Fick ett plexiglas i julklapp förra året (2011). Hade en konstig idé att vilja fota saker på detta glaset.. Har inte hänt hittils, så valde att göra något kreativt med det istället! Jag har haft lite böcker stående under mitt nattduksbord ett tag faktiskt, men jag har tyckt det har sett så rörigt ut. Så nu har jag ordnat upp det på ett mer stilrent sätt och så har jag satt in plexilgaset! Böckerna som står där är inte några skönlitterära böcker, utan fotoalbum, några skissblock, anteckningsböcker, min bibel ifrån konfirmationen. Även mina användarböcker för både den nya och gamla kameran,endast för att det ser snyggt ut. Och lite fotoböcker. De böcker jag faktiskt läser (eller rättare sagt, ska läsa.) är på sidan/bakom de andra böckerna(Syns lite på första bilden!)! Plexiglaset går lätt att skjuta undan, så jag kommer åt de böcker jag vill kika lite i! Förlåt om detta blev ett långt inlägg att läsa, som antagligen inte är så intressant. Men jag vill faktiskt bli bättre på att skriva i mina inlägg, och nu när jag kommer på vad jag kan skriva, så gör jag det.

Lycka.

Ni vet den där känslan när man är kär? 
 
Lekte nyss med en av mina julklappar. Kär. Canon 50mm f/1.4. En dröm.
Ser ni oskärpan i bilderna, och ljuset och allt gaaah!! Längtar tills jag träffar Julia, snacka om vilka porträtt bilder det här kommer bli! Längtar faktikst efetr alla mina vänner! Lovet kan gärna vara slut snart.. Men innan vi låter julen glida ur våra händer, så ska jag och några till hinna med att göra en film. Spännande va? Nu ska jag och mamma krypa ned under varsin filt framför soffan med lite te och godis och bara ha det segt och härligt. en riktigt god juldag. Unnade mig tillochmed en sovmorgon idag. brukar alltid ställa klockan annars, är mycket piggare på dagen om jag får liiiiteee för lite sömn än vad jag egentligen behöver! Men idag sov jag ända till lite efter elva, men det kan också vara mysigt!

Härliga Dag

Min mage är så fullproppad nu, jag rullar i princip fram! Oojooj, hur ska det gå när jag ska upp ur sängen imorgon? Ajdå... Mysig dag idag iallafall! Nöjd med de julklappar jag fått och de jag gett! 

God Jul


Förväntansfull.

Imorgon är det julafton! Ska bli underbart och super mysigt! träffa släkten! Jag har faktiskt varit hemma hos min morbror med familjen och kusinerna på mammas sida idag! Hade super mysigt! Sedan har jag sprungit runt sedan i Onsdags och lekt med mitt nya stjärnfilter! Har inte fått till någon riktigt wow-bild, men ni ska få se en bild! God Jul!

Never ever say Never

Allting är möjligt. Idag för första gången i mitt liv har jag lyckats locka mitt hår på egen hand. Allt som behövdes var massor med tid, enormt engagemang och rätt teknik. Tack Karin, för blusen! Älskar den!

There's that little Whisper


Husbygge.

Idag har jag gjort massor med julkort, slått in nästan alla paket och är alltså redo för julen! 
Det färdiga resultatet ifrån pepparkakshusbygget! 
 

Något man minns.

Idag fick jag min födelsedagspresent/julklapp av Matilda! Jag fick ett fotoalbum! Det finaste jag sett! Tack!

Snöänglar

Idag har jag och Matilda åkt till stan, handlat lite saker! Även varit ute och fotat. Vi har fikat med! Två gånger + Lunch, hittills. Har verkligen saknat henne! Vi har inte hunnits ses på super länge, men nu är det lov!

Laga mat med fina vänner.


Sorgliga historier.

Livet är underbart just nu. Allting är perfekt, precis som det ska vara! Dock är det på två ställen som skon klämmer lite, Lucia är slut, och vi har nu alltså jullov. Lucia, bland det roligaste jag gjort i mitt, tillsammans med konfirmationen. Skolan, underbara skola. Jag vill inte ha lov, har aldrig velat hade det, kommer aldrig vilja det heller. Förhoppningsvis får jag träffa många kompisar på lovet ändå, kasnke gör en film? Vi får se. Nu ska jag njuta av det som faktiskt är underbart med lovet, tex friheten utan förplicktligheter. I Eftermiddag/Ikväll kommer mina fina tjejklasskompisar på besök för att fira mig. Nya kläder, dagen till ära.

Grattis till mig.

Idag fyller jag år! yeey! Tack till alla fina vänner som gjort den här dagen underbar! Vi har haft tomteluvor på oss, hela skolan. Vi har lusserushat, alla nior i ett tåg! Vi har ätit julbord och jag har fått tusen kramar! Tack till er fina människor som sjungit för mig också! Detta fina collage gjorde min underbara vän Matilda till mig!

Anden I Glaset


Put Your Arms Around Me


Holiday Cards

Sitter hemma och julpysslar lite just nu! Klippa och klistra, skapa fina kort till familj och vänner! 
 

Remembering is Love

Fin dag idag, mysig skoldag, och sedan en sista julklappsinköpsrush med mina bästa vänner innan jul! Pepparkakshuset är nästan klart nu med, så det kommer det kanske bilder på imorgon! Nu ska det bara göra massor med julkort och slå in alla paket! Köpte en del snygga kläder idag med, allt känns bra just nu.

tippe tipp tapp

Idag var sista framträdandet vi hade med Lucian.. Jag grät floder. Efter det blev det drillavslutning med mitt älskade team, och nu sitter jag och pratar i telefon med min bästa vän. God natt!

Nybygge i Pepparkakeland.

Nu håller jag på att dekorera årets pepparkakshus! Det blir mestadels nonstop och kristyr, men har bett mamma köpa lite polkagrisar med! Hade även tänkt julpyssla lite idag! Göra kort, och slå in paket! Mysigt värre!
 
 

Fredagskväll i December

Klockan är tio, och jag kryper ned i min säng med en fototidning, och väntar på att natten ska gå över till gryning.

Bloopers - Yatzy

Cred till Lina Landergren, som klippt ihop och redigerat videon!
 

Please Don't Cry

Idag har vi haft kröning på Lucian! Så mysigt, ni förstår inte. Kärlek. Inatt ska Julia sova här, igen... Men det är roligt! Imorgon ställer vi klockorna på 04.00... Upp och Lussa i vinternatta!

jag förtjänar det här.

Unnar mig lite gottigt! Jul = Mat. Vi fick dessa goda pepparkakor när vi sjöng igår! Mumsigt värre! Och dagens spelning gick så bra att det är jag värd! Imorgon är det kröning och, banne mig, nu köööör viii!! 

Julegröt

Jag har aldrig riktigt varit en gröt människa. Men, ikväll när mamma frågade mig om jag ville ha lite gröt, så ja, det ville jag! Och jag tror jag har lärt mig att tycka om det! Det var riktigt gott! Resten av dagen har ägnats åt plugg, efetrsom vi har prov imorgon i Kemi, men även sjungit med Luciatåget! mysigt värre! Hela veckan har vi massor med spelningar, och på Onsdag har vi kröning! Alla är välkomna! Facebookevenemanget!

Photo Challenge - Earth

Matildas bild hittar ni på hennes blogg.

Mysfaktorn Flög upp i Taket

Idag har jag varit i stan med några kompisar, jag köpte nästan alla julklapparna, bara några kvar! Och jag har hängt upp en ljusslinga över sängen, och nu är mysfaktorn så hääääär stor! Nu väntar jag på min fina vän, sedan blir det cola och godis och tjöt hela natten lång!

Aim for the Sky


Walk Towards the Light


Yatzy

 

Ut i Snöstormen, det är Dags att Filma

Idag har vi haft elevensval i skolan! YEEEY! Sjukt skoj har det varit!! Imorgon ska vi klippa ihop filmen vi har filmat idag! Kommer bli så bra! Längtar så sjukt mycket!! Dessa var de enda bilderna vi tog idag, men ni kan ju få se dem! jag har ingen koll på vem det är som har tagit dem, jag tror de blev gjorda av slumpen! Men den med alla (förrutom Karin och Carro), den tog vår käre vän, självutlösaren.

Every Breath Counts


I Know it´s Hard Sometimes

Julias blogg hittar du här.
 
Vad tycker du om bilderna?

Photo Challenge - Känslor

Veckans tema var känslor! Jag drog med min kompis ut i skogen, och fotade lite, mer bilder kommer antagligen upp senare i veckan! Kolla Matildas bild här.
 
Vad tycker du om bilden?

RSS 2.0