Wild Souls

Här är hälften av de bilderna jag tog idag, och blev nöjd med! Det var riktigt kul att ta dessa, och jag blev riktigt nöjd med dem! Bra slut på Januari. Bra start på Februari! 

Vårkänslor

Åhh! Det är ju nästan vår ute nu! Jag fick verkligen de här typiska vårkänslorna när jag gick hem ifrån skolan idag! Såå mysigt!! Gick ut och fotade en stund förrut, så har satt mig med en kopp te och hade tänkt redigera dem! Tror det kan finnas en del guldklimpar bland dem bilderna, hihi, ska bli kul att redigera! 

You're Perfect


Fallit i Trans


I suddenly see You


Skratt och Sånt

Hejsan! Idag har varit en grym dag! Så mycket skratt och glädje! Fick träffa två godingar imorses, och sedan träffa ytteligare 5 underbara brudar, ni är grymma! Gjorde min dag!

Let it go


Lev med Själen

Hejsan! Idag har varit en rolig dag, vi har filmat lite till vårat filmprojekt idag! Som alla nu vet vad det är, hihi. Jag och min fina vän Lina Landergren, ska göra en reklamfilm för skolan. Lärarna och rektorn har bett oss att göra detta, och vi får ta ledigt ifrån lektioner för att filma! Satte mig ju nyss och lekte lite i photoshop! Men kom inte speciellt långt... Hittade de "vanliga" redigeringsgrejerna, men men! Får försöka igen någon annan gång! Redigerade bilder på Julia Backman, ifrån igår.

Kvällen Riggad


E-Val

Idag är det e-val i skolan, och jag har fått foto/film!! Yeeey! Här kommer några bilder ifrån idag!

When you Need to find a way to Breath


Den Omtalade Garderoben

Gaaaah! Mitt huvud sprängs!!!!! Pluggat hela tiden när jag varit hemma idag! Sjukt!! Men tänkte iaf visa er min garderob innan jag går och lägger mig! Det ärju inte bara denna garderoben jag städat, utan även min prylgarderob! Haha!

Världen den svindlar

Min dag bestog idag av fina vänner, och sjukt mycket plugg! Herregud! Min hjärna kommer explodera...! Har två muntliga redovisningar på Tisdag! Den ena är en SO-uppgift där jag jobbar med Colombiakonflikten, och detta är definitivt den mest omfattande uppgiften jag någonsin har gjort!! Är klar med mitt ukast till den och även min powerpoint, imorgon blir det råpluggande på det muntliga i SO:n och även mitt engelskatal!! En god natts sömn är vad jag behöver nu!

Empty Room


Where do we go from here?

Hejsan! Åh underbara dag! Det har varit jätte fint väder idag!! Mötte upp Julia på stan och tog en fika med henne!

I Will Try

Hej! Vet att jag snackade om en liknande bild, som jag gjorde förra veckan, men jag missbedömde svårighetsgraden... Jag har inte gett upp!!! Bara det att jag måste ta nya grundbilder, även mer tid, så får väl ägna lite tid till det imorgon! Jag är en sådan person som inte tycker det är okej att använda andras bilder. Iallafall inte om man brinner för fotografering. Och om man gör det, skriv med fotografens namn, ge cred! Jaja, det var lite därför jag inte blev klar idag, för hade egentligen nog behövt använda googlebilder, men stolt som jag är, ska jag ta sånna bilder själv istället! Kan inte riktigt förklara idag, men imorgon kommer allt vara glasklart! 

Snart, Baby, Snart

Hejsan! Idag har jag fått hem min beloved Elle! Ska Mysa mig ned under en filt med tidningen, och fantisera mig bort till våren! Längtar! Har även podcast ifrån igår att lyssna på! Kan man önska sig en mer perfekt fredag? Nej! Hihi, förra veckan fick jag så sjukt mycket god respons på bilden jag tog, så tänkte göra något liknande ikväll kanske! Lovar inget, men om jag orkar och har lust, och om det blir bra med såklart! 

Jag minns

Åh jag minns när jag hade massor med ringar hela tiden! hihi, det var ju så kul det där! Har faktikst någraq snygga kvar, borde börja använda dem mer flitigt! Mina nyaste ringar på bilden, men dock inte speciellt nya! Haha!

Cold Dreaming

Jag är en sån människa som behöver struktur och som vill att allt ska vara organiserat! Jag gillar att allt är prydligt lagt och att jag har koll på läget. Jag gillar inte när jag inte får saker gjort, vissa dagar går det att tvinga sig själv att göra saker, men det går inte alltid.. 

Details

det är så mysigt i mitt rum nu! Städat och bara allmänt mysigt enligt migHar fortfarande lite småfix kvar! Men i det stora hela är jag nöjd! 

Gymnasieskolebesök


Days that Just slip By

Idag har varit en sådan dag när man är där man ska vara, men man är in närvarande. Har inte kännt att jag lärt mig något, inte presterat något alls... Dessa är de värsta dagarna.. Men får väl ta mig i kragen och skärpa mig. Två sånna här dagar i rad med... Imorgon kör vi fullt ut. Fokus. Godnatt.
 

Kloka ord.

I brist på inspiration, satte jag mig och gjorde simlpa citat bilder... Less is more. Har inte riktigt haft någon inspiration idag, men man behöver ju sådana dagar med! Men när det släpper väntar förhoppningsvis något storslaget! Kankse redan imorgon? 

Let me feel again.

 

I understand.


Of With Your Head

Jag blir så glad när ni kommenterar!! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig!! Ni har kommenterat så mycket det senaste, och era fina kommentarer värmer i hela själen! Tack!! 

Catch It


You Didn't Have To Go

2012-01-10
Ett år sedan. Jag bär dig i hjärtat mitt. 
Jag saknar dig. Jag älskar dig.

Att sy en klänning.

Iår i sy-slöjden, satsar jag stenhårt! Ska få mig ett toppbetyg! Så igår köpte jag tyg och mönster för att sy en klänning! Det är jklänning C, som jag ska sy! Tyget ser svart ut på bilderna, men är egentligen mörkt marinblått! Idag har vi våran första slöjd lektion efter lovet, så nu kör vi!

Toddelu i Bloggen

Hejsan! Idag har varit helt kaotisk! Varit hät, varit där, sprungit runt! Hoppas på att morgondagen blir lite lugnare! Lina och jag träffades efter skolan för att planera lite, till ett uppkommande filmuppdrag (Spännande eller hur..?) ! Hihi, vi passade även på att fota lite, Så dessa bilder har Lina tagit på mig! Kram!
 
Foto: Lina Landergren

Rena Rama Modebloggen

Ojojoj, två stycken modeinlägg på rad...! Min blogg kanske byter riktning helt och hållet nu? Nej, fortfarande en fotoblogg. Men kunde inte låta bli och visa mina naglar! 

First

Första dagen i skolan detta året! Känner att detta året kommer bli grymt! Nu kör vi! Hade på mig min "nya" tröja jag köpte i göteborg innan nyår idag! Älskar den! Förlåt att det blir så många inomhusinlägg nu för tiden, men det hinner blir mörkt innan jag kommer hem! Men vi går emot nya tider nu!
 

Can we ever go Back?


Life Goes On


Dimma

Stack ut imorses och fotade dimman! Den hann dock försvinna en del innan  jag kom ut, men blev ganska nöjd med resultatet ändå!

Kvällsfotografering


Kyliga Morgnar

Imorses åkte jag och Karin in till stan. fick lite extra tid när jag gick till bussen, så jag fotade det fina ljuset! Vi träffade Jennifer och Marina i stan med, tog fika med dem! Och Sedan väntade vi på Julia, tills hon skulle sluta jobba! Och nu sitter jag och Julia hemma hos mig och blickar tillbaka på den fina luciatiden! Kram!

Ut med det gamla.

Idag, kom den dagen vi alla trodde aldrig skulle komma...! Jag är klar med städningen i min garderob! Har fortfarande badrumsskåpet kvar, även sorteringen av bilderna på datorn kvar! Hihi, emn det är skönt att hålla sig själv sysselsatt! Jag började rensa i min klädgarderob en sista vända igår, och blev även klar med den idag! Det blev en del att skänka! Två stora påsar med kläder och väskor som ska ges bort, och en liten påse med trasiga jeans ( 5 par tror jag...) som ska slängas! Sedan har jag även städat ut julen ur mitt rum idag! YEEY! Kännde att det var dags, eftersom jag funderat på det i ett par dagar!

God Morgon världen.

Spenderade min morgon nyduschad i vårat uterum med frukost och podcast! En riktigt mysig sista fredag på lovet! Jag börjar äntligen komma in i en bra sömn rytm igen. Min dröm vore att på vardagar gå och lägga mig 10( och faktiskt ligga i sängen vid tio), sedan vakna vid halv sju av väckarklockan, och att på helgerna gå och lägga mig vid elva och vakna utav mig själv vid åtta/nio tiden! Men hela förra terminen gick jag och lade mig elva på vardagarna, och fick dra mig upp ur sängen vid kvart över sju, vilket gjorde att jag nästan missade bussen hela december månad... Och på helgerna gick jag och lade mig vid tolv och sedan ställde jag klockan på 9, så jag aldrig fick sova ut.... Nu sedan nyår har jag låtit mig själv sova ut varje dag, och börjat lägga mig vid halv tolv. Nu vaknar jag ungefär vid tio! Hade gärna vaknat ännu tidigare, men det kommer väl antar jag! 

När välden är helt stilla.


Filmkväll

Förrut var Julia här, vi hade filmkväll! Det blev inte så sent, tyvärr.. Men vi hann se en riktigt bra film. Vi kollade på Memento, Ganska förvirrande, men fick ihop det mesta till slut.

2012

Januari
 
Februari
 
Mars
 
April
 
Maj
 
Juni
 
Juli
 
Augusti
 
September
 
Oktober
 
November
 
December

2013

Nu är det 2013!! YEEY! Så glad att det är nytt år! Har faktiskt inga förväntningar detta året! Alla andra känner att detta året kommer bli grymt, inte jag, jag känner bara att nu kör vi! Ser verkligen fram emot ett filmprojekt vi ska göra! (Vet inte om jag berättat om det... Men om jag inte har det, så får ni bara vänta och se!) Det kommer vara klart innan sportlovet! Sedan ser jag självklart fram emot gymnasiet! Tror att vi kan söka in från och med idag! Ska bli sjukt kul att lämna högstadiet! Men före det har vi de nationella proven, och massa plugg för slutbetygen. Men jag är ganska säker på att jag kommer in på det programmet jag vill gå. Har redan bestämt mig sedan ett år tillbaka. Skönt. 
 
Gårdagen var iallafall jätte rolig! Fick dock inga riktigt bra bilder på fyrverkerierna... Kanske nästa år...?
 

RSS 2.0