Idag är en sådan dag.

Jag tänker inte ens försöka beskriva denna dagen. UNDERBAR: Träffat så många underbara männsikor och känner att dessa tre år kommer bli grymma! 
 
Okej, jag tänker ändå försöka...
 
Upprop i aulan.
Träffa klassen.
Träffa ett par lärare.
Indelning i basgrupper(Varav min basgrupp är grym, så mysiga männsikor, alla lika pratglada som mig).
Utdelning av schema & andra papper(Som ska in på Nelles kemi-lektion imorgon.. ;) ).
Rundtur i basgrupper.(Träffade massor med andra vänner då med).
Lunch tillsammans med ungefär halva klassen. (De mysigaste människor jag någoonsin mött).
Ledarskap & Organisations lektion.(SÅ SKOJ)
Slutar.
Fika med gamla klasskamrater.
Träffade en vän jag inte sett på väldigt länge, men som jag saknat oerhört mycket.
 
Ja. Jag har haft en väldigt bra dag.
 
 

Nylackerade naglar

Inför dagen då jag blir stor och börjar på Bäckäng.
 

Gymnasiestart

Imorgon. Den 21:e Augusti 2013. Börjar jag. Gymnasiet. PEPPAD OCH TAGGAD SOM ATTANS!! 
 
Idag har jag fixat och donat! Sista dagen på lovet och ledigheten, så har sett till att göra alla de där sakerna jag inte hinner när jag går i skolan. Städa garderoben, lyssna på podcasts, kolla vloggar och stå i en halvtimme framför spegeln i klädångest. Jag är inte speciellt nervös än faktiskt. Men jag tror inte riktigt att jag fattat det än... Eller så finns det helt enkelt inget att vara nervös för. Är lite orolig för kläderna bara. Jag ser det som så att de berättar allt jag inte säger själv. De jag inte kommer prata med, de kommer bara se mig och hur jag ser ut. Vilkte är ytligt och allt, men svar ja, därför är jag lite orolig. men som alltid när jag inte är helt hundra på hur jag ser ut, då ser jag till at vara EXTRA trevlig och frammåt. Visa min personlighet riktigt rejält, så lär ingen minnas vad jag hade på mig. För egentligen... Så kommer det inte spela den minsta lilla rollen om en månad vad jag har på mig imorgon.
 
Trots att jag längtat efter morgondagen i åtta månaders tid, så har jag egentligen inga förväntningar på morgondagen. jag har inte hunnit tänka på det så mycket. Men det känns bra. Riktigt riktigt bra. Hade verkligen inte kunnat önska att något annat såg annorlunda ut än vad det gör. Vad som än händer imorgon, så är det ödet och det är så det ska vara. Åtta månaders  väntan och jag skulle egntligen kunna vänta enm månad till. Knäppt va..? I Januari tidigare iår kunde jag sitta och gråta för att jag behövde en förändring. Något som lyfte bort mig ifrån slasket och vardagen. Då drömde jag mig bort till imorgon. Nu sitter jag här, lättare,snabbare, smartare och äldre. Nu är dagen här. Nu kör vi. All in.
 
Alla tvivel bortblåsta med vinden. Det som finns kvar är tron. Utan förväntningar.

It takes a Long Time to become Young.

 

RIX FM Festival

Bilder ifrån konserten igår.

Födelsedagskalas

I förra veckan fyllde Sanna år! Detta firade vi idag med ett litet överraskningskalas. Jag och Matilda lurade hem henne till mig! Sanna var verkligen förvånad och överraskad! Det blev ett lyckat kalas! Vi åt tårta och var ute och fotade. Det var lika mysigt som vanligt att träffa mina godingar! 
 
It's sooo FLUFFYYY - Minions, Despicable me.

Vi var fast.

Som sagt var vi i Göteborg igår, på RIX FM Festivalen. Det tror jag inte någon missat nu. Vi började med att vakna vid 05.30, duschade, åt frukost och gjorde oss iordning. Vi tog bussen in till stan och tog bussen vidare till Göteborg. Väl på bussen träffade vi fyra tjejer som också skulle till festivalen. Så vi hängde på varandra. Vi gick upp till Götaplatsen och insåg ganska snabbt att här, var ju nästan inga människor alls. Caroline och jag kände att två timmars väntar räckte för oss. Därför efter två timmar gick vi därifrån för att gå och shoppade istället. Stina stannade kvar med de andra tjejerna och väntade. 
 
Jag och Carro gick runt lite. Svängde av misstag förbi signeringen med Oscar Zia. Träffade ett par gammla klasskompisar och vann gratis gifflar. Vi åt lunch och fikade. Sedan gick vi bort till Götaplatsen igen och klockan var fyra. Scenen fylldes med artister och vi var fast. När vi åkte hem var vi helt döda. 
 
Bilder ifrån gårdagen. Bilder ifrån själva konserten kommer i ett sneare inlägg. Puss.
 

Långa dagar, men Oändliga nätter.

Idag har varit en så sjukt lång dag. Mina ben orkar inte bära mig längre. 


I Gbg regn.

Just nu sitter jag tillsammans med Stina, Caroline, Sofia, Marie, Rebecca & Emma på götaplatsen igår. Här ska vi sitta i sex timmar nu. Det är Rix FM Festivalen som står på schemat. Vi är taggade till tusen. 
 

2013-08-17

Nu sitter jag här hemma med Stina. Hon ska sova här i natt! Vi har tjötat på om livet, det var så länge sedan vi sågs nu. Sedan har vi kollat på sommarkrysset, eftersom The Fooo var med ikväll. Stina är världens största fangirl, och jag måste erkänna att jag blir rätt hypad jag själv när vi kollade på alla dessa snygga killar! Mmumms!
 
Så här ser jag ut idag, var ute och fotade lite innan Stina kom hit.

Louder than a Lion

Igår blev det relativt sent. Hade några kompisar över, kollade film och hade det allmänt mysigt! Så imorses tog jag sovmorgon och sov lite längre än vad jag egentligen hade tid för. Sedan tog jag bussen in till stan och gymmade. Idag var ett mag och ryggpass. Efter det har jag gått lite på stan och kollat runt lite. Och nu sitter jag hemma och har ätit, duschat fotat och plockat undan lite på mitt rum. 
 
Times are good or bad, happy or sad.
 

Each day my Self-belief grows.

Jag är försöker alltid utvecklas och bli en bättre männsika. Försöker växa i mig själv och i hur jag behandlar andra. Jag strävar alltid frammåt. Jag älskar små peppande quotes, och i sommras hittade jag världens bästa lilla block med post-it lappar! 101 stycken små lappar med olika citat som stärker mig och som får mig att se livet på ett mer positivt sätt. Jag läser lappen flera gånger om dagen och försöker leva efter den. Sedan försöker jag byta ut lappen varje dag, men om det är något jag känner att jag behöver jobba extra med, så låter jag lappenb sitta kvar. Denna lappen har suttit på min dörr i snart en veckas tid. Jag känner att jag inte nått dit jag vill med vad den vill att jag ska göra. Att jag ska tro på mig själv. Tycka om mig själv, eftersom jag är allt jag har. Jag tycker detta är så himla klockrent, något som alla borde jobba på. För alla är vi underbara och alla förtjänar vi att bli älskade, inte minst av oss själva. Det hjälper inte att klanka ned på sig själv. Du kommer mycket längre i livet om du höjer dig själv och alla i din omgivning. Så jag låter lappen sitta kvar, tills jag vet att jag aldrig kommer glömma av att tro på mig själv. Jag är ju jag. Och jag duger.
 
Jag tror på mig själv mer och mer för varje dag som går.
Jag älskar mig själv mer och mer för varenda dag.
Jag är underbar, det är också DU!
 

Göteborgskulturkalas 1.2

Här kommer lite fler bilder ifrån kulturkalaset.
 
Till det tidigare inlägget.

Göteborgskulturkalas 1.1

I förrigår var jag och Caroline på Göteborgs kulturkalas tillsammans! WOW! Det var så coolt! Har inte varit på kulturkalaset tidigare år, så det var riktigt skoj att se allt, och äta nya coola saker! ! Mochi Ice cream, Krokodil- och känguruhamburgare, friterad banan! Alla förvånandsvärt gott! det var en riktigt rolig dag! Något jag gärna gör om nästa år igen!

Liseberg

Idag har jag varit på Liseberg med tjejerna! Därav de stökiga inläggen här på bloggen! Det blev lite tight om tid! Men nu är jag hemma igen! Vad ska jag berätta mer om min dag? Hur ofattbart kul det är att åka till Lisebrerg kanske? Fast det vet alla männsikor som varit där! Fikade, hade det mysigt, åkte en massa, gick tom gasten för första gången i mitt liv! Puh! Hemskt! Jag skrek och skrek och skrek och skrek! Och däremellan skrattade jag som bara den! Underbar dag blev det iallafall!
 
Samina, Hanna, Céline, Elisia & Sanna

Känn ingen sorg

Som jag berättade innan, så åkte jag till stan för att möta upp Amanda efter att jag träffat tjejerna hemma hos Julia! Jag och Amanda tog en fika och efter det gick vi på den efterlängtade Känn ingen sorg! Biofilmen var nästan lika efterlängtat som att träffa Amanda. Åh vad jag saknat henne de senaste veckorna. Min gose. Med henne, känner jag ingen sorg.


Hemlighetsfulla blickar

Igår hände massor med saker, jag flög från ena stället till det andra! Puh, här ska det inte vilas! Fast det var just det jag gjorde. Jag tog en vilodag ifrån träningen och åkte hem till Julia tillsammans med Karin och Jennifer! Vi planerade lite inför en film vi ska göra senare i höst! Sedan flög jag vidare till stan för att träffa Amanda!

S T Y L E

 

Harvo 17

Idag fyller den här lille rackaren 17 år! Grattis!!
 

Berätta något jag inte Vet

Uuundeeerbaaar kväll. Det blir ganska platt när man skriver så om allt man gör. Men jag kan verkligen inte beskriva det bättre utan att det blir en lång utläggning. Kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att spendera denna kvällen än precis såhär. Tjejsnack kvällen i ända. Vi kompleterar varandra otrolig bra. Så lika med ändå varandras motsatser.
 
Ja, just det, jag glömde nästan. Cheatday vilket betyder - en massa godis och tacos!
 
Livet.

Movienight

Laddar inför en kväll med vänner.

Öckerö vyer

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo.
 
Vyer ifrån vackra Öckerö som jag tog första dagen på Hönökonferensen iår. Den mest magiska veckan i mitt liv. Längtar till nästa år, då det kör igång igen. 
Vänner, skratt, jubel, gud, kärlek, sol och bad. Älskar't.
 
Tack alla ni som kikade in på bloggen igår. Xo.

Det brinner

Idag åkte jag och Anna in till Knalleland för att kika i affärer, skratta och bara ha allmänt mysigt. Det är skönt att kunna slappna av och vara sig själv i ett par timmar med en vän. Prata strunt & dela med sig av upplevelser. Vi hann med en fika innan vi tog bussen tillbaka hem.
 
Det brinner i själen. Hjärtat ska få ro.
 

Grönska i vardagen

Jag låter själen blomma upp i grönska och köper röda rosor åt mina föräldrar. Utan anledning.
 
  

Godmorgon 9 Augusti

Jag vaknar. Tar min morgonpromenad. Steker en omelett. Dricker mitt te. Lyssnar på Alex och Sigges nyutsläppta podcast. Jag njuter av fredagsmorgonen. 
 
Två ägg med stekolja: 180kcal.
50g skinka: 61kcal.
5 körsbärstomater: 15kcal.
50g gurka: 8kcal.
10g röd paprika: 3kcal.
 

Dagar som går

Ibland är det bra att bara låta dagarna rulla på. Att inte bry sig om att man måste göra något. Utan att bara ata dagen som den kommer. Det är skönt att veta att man har alla möjligheter att göra vad man vill. Sedan blir det oftast så i mitt fall, att jag inte gör något alls under dem dagarna. Men det är rätt mysigt att bara sitta och kolla på serier och äta bra mat. Det är iallafall det jag försöker göra. Äta bra. Äta mycket och äta rätt. Det vill säga ingen skräpmat, inget godis, ingen läsk. Försöker få in bra vanor tills skolan börjar igen. Då tror jag det blir lättare att hålla fast i vanorna. Igårkväll så förberedde jag det jag skulle äta idag. Så jag inte behöver lägga ned tid och energi på att skära frukt osv. varenda dag. Jag gjorde mig en ytters liten fruktsallad på mango annanas ovh vindruvor som redan nu är uppäten. Och gud vad gott det var.
 
En mango: 135kcal
100g Annanas: 56kcal
5 vindruvor: 15kcal
 

Kan det vara ett nytt uppvaknande?

Ojoj... Det händer grejer på bloggen. Något som i mitt fall varit underbart skönt att vara utan, men samtidigt helt olidligt att överleva utan. Puh. Bler helt slut av att tänka på all den tid jag lagt ned på en sådan fånig sak som en blogg. Men ändå så sitter jag nu här igen och skriver. Jag tycker liksom det är mysigt att kunna uttrycka mig mer än i ord. I text och i bilder. Det är härligt. Det är det som får mig att sluka mig ner i det om och om igen. Det blir min dagbok, mitt sätt att hålla livet rullande och mitt sätt att se hur jag utvecklas som person. Det gör mig även väldigt ångestfull att veta att jag kommer spendera mer tid på något så löjligt som en blogg. Men tja. Det är väl jag. 

Instagramfeed



Sebastian spelar gitarr

#hönö13 #hönökonferensen


Hönö13

#hönö13 #hönökonferensen


New York City Summer 2013

Två veckors semester i New York. Shopping, sol, bad, slappartid, Long Island, vänner, storstan, NYC, högt tempo, träning, vila, taxifärd, mat, fika, godis, chips, donuts, skratt, familj & mycket mer.


RSS 2.0