Rosa Solfjäder i Vitt Ljus

Hejsan! Idag har varit en så sjukt mysig dag! Efter skolan, blev det luciaövning, sedan åt vi på restuarang och efter det blev det bio, Breaking Dawn Part 2! Vi var 6 tjejer som hade det trevligt, måste göras om! Perfektion som dag. Nu ska Julia sova här och imorgon har vi "gig", eller ja, vi ska sjunga på torget! Första gången vi sjunger för publik, gaaaah! 
 
Vad tycker du om bilderna?

Now, we're all Grown Up

Idag har min älskade bror fyllt 18! Han är myndig nu, helt sjukt!! Min lilla pojk! Här är mina presenter till honom!

Dreams are Where I'm at

 
Vad tycker du om bilderna?

Be Afraid

Filmen vi gjorde ute i skogen i Lördags!! 
 
 
 
Vad tycker du om filmen?

All You Can do, Is to Try Your Best

 
Vad tycker du om bilden?

Wonderful World

Underbar. Dag. Kärlek.
 
Vad tycker du om bilderna?

Photo Challenge - Bokeh

Veckans tema var Bokeh, såhär blev min bild!! Kolla Matildas blogg , för att se hennes bild! Om den inte finns där än, kommer den antagligen upp senare ikväll! 
 
Vad tycker du om bilden?

Birthdays

I princip alla min vänner fyller år nu på hösten/vintern, även jag, min mamma och min bror(som fyller 18 på Torsdag, helt sjukt ju!!)! Så det har blivit en hel del födelsedagsinlägg!! Ikväll/Inatt ska vi fira Anna som fyllde 15 för ca 2veckor sedan! Vi ska åka ut i skogen och hajka, fast jag ska sova i stugan, eftersom jag inte vill frysa ihjäl! Vi ska iallafall ha sjukt skoj!! Idag har vi haft planerings dag till elevensval på skolan, och utan att avslöja för mycket.... Vi ska göra en kortfilm. GAAAAH, det kommer bli grymt!! Men det är först om två veckor det är dags! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Rensa huvudet på tunga moln.

 
Vad tycker du om bilderna?

Caught Between Earth and Space

 
Vad tycker du om bilden? 

Everything Is Possible

 
Vad tycker du om bilderna?

Under Water

 
Vad tycker du om bilderna? 

Photo Challenge

Något nytt för denna bloggen är att jag och Matilda Dahlin, kommer ha en photo Challenge varje vecka! Ska bli grymt kul, låt inspiritationen flöda! hennes blogg hittar ni här. Hon är jätte duktig på att fota! Vi sätter igång redan nästa vecka! Detta får ni inte missa! (Oj klassik tv-programsreklams replik, sorry för detta.) This will be lots of fun, here we go!
 
Vad tycker du om bilderna?

Ny Blogg - Here we Go

Hejsan! Nu har jag ÄNTLIGEN skaffat öppen blogg! Detta ska bli så kul! Ni får jätte gärna kommentera, länka mig och fortsätta kika in här!! Ni som läst min förra blogg, kommer få se samma bilder som jag lade upp där ett tag nu, vill lägga upp de bästa bilderna jag tagit under åren, så de finns på denna bloggen med! 
 
Vad tycker du om bilderna?

RSS 2.0