En stund åt bloggen

Vill ägna en liten stund här på kvällskvisten åt bloggen. Känner att det är roligt att komma igång igen. Startar mjukt, men målet är att komma igång som vanligt med 2-3 inlägg per dag med nya fräscha snygga bilder! Tills jag kommer igång på riktigt väljer jag att blogga lite då och då, när jag känner för det!

https://cdn3.cdnme.se/2930726/6-3/pic_51c8e9c2e087c320926b756a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2930726/6-3/pic_51c8e9c2e087c320926b756a.jpg" class="image">


Sämst känns som bäst


Långa dagar,mörka nätter

Behöver en stund att skriva av mig, rensa själen. Fast min själ behöver inte rensas, den är redan ren. Jag trivs så otroligt bra med livet just nu, allting ordnar sig alltid till slut! Jag ligger sängen och vilar nu på morgonkvisten efter en god frukost nere i hotellrestaurangen. Vi ska iväg till en hamn i närheten senare idag, äta lunch och gå promenader omkring. Fota massor och bra njuta av solskenet. Kommer förhoppningsvis ha en hel del bilder att posta här på bloggen när jag kommer hem. För det ska jag. Har så mycket inspiration till bloggen nu att det är sinnessjukt. Är underbart pepp på att bara umgås med fina vänner och visa er allt kaos.


Liseberg


Baby I might be back

Hejsan! Tänkte bara kika in ovh meddela att jag funderar på att börja blogga igen!!(WEHO) Blev extra sugen när jag såg att min dagliga statistik ligger på ca 13, ATT NI FORTFARANDE KOLLA IN?!??!?! ag hade slutat kolla efter 2 veckor... Men för att detta inte ska bli ett stressmoment som tidigare kommer jag inte ha några mål med bloggandet, och jag kommer inte lägga så mycket energi på redigering av ALLA bilder osv. Kommer fortfarande lägga upp bra bilder, ni lär antagligen inte märka någon skillnad. Vissa dagr kanske det kommer upp 8 inlägg, sedan kanske det inte kommer ett enda på flera dagar. Men poängen är att jag inte ska sluta med någon som ligger mig så varmt om hjärtat som fotandet faktiskt göt. NU KÖR VI!
 

RSS 2.0